iSEO Director web - Inscrieri site-uri, articole, anunturi. Promovare SEO.

Inregistrare | Login 


iSEO - Web Director Siteuri, Anunturi, Articole  - User Management

Termeni si Conditii

Utilizand serviciile oferite de Catalogul web ISEO.ro, publicat la adresa http://www.iseo.ro, sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen sau conditie, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile iSEO.ro in nici un scop. De asemenea, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile iSEO.ro daca nu ati implinit 18 ani.
Catalogul web ISEO.ro este un serviciu care se adreseaza webmasterilor, proprietarilor de site-uri si agentiilor de publicitate. Catalogul web ISEO.ro faciliteaza propunerea de site-uri in scopul promovarii firmelor, produselor si/sau serviciile oferite, in anumite conditii specificate in continuarea acestui acord.
Informatiile continute in cuprinsul site-ului iSEO.ro sunt oferite in scop personal, non-comercial.In orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse in acest site pentru a incalca orice lege in vigoare si sunteti in intregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. In scopul prevenii unor astfel de fapte, iSEO.ro isi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.
Deoarece iSEO.ro nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate in cuprinsul catalogului, iSEO.ro nu poate fi responsabil pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate in cuprinsul portalului.
Propunerea unui site
Prin completarea formularelor Propunere site, Propunere articol, Propunere anunt si bifarea casetei Sunt de acord cu conditiile de utilizare, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor sa fie folosite in scopul promovarii site-ului/firmei/produselor de catre iSEO.ro.
ISEO.ro poate inregistra IP-ul de la care a fost facuta propunerea precum si adresa email furnizata, fara sa divulge sau sa publice aceste informatii, daca actiunea intreprinsa nu a adus atingere intereselor ISEO.ro sau oricaror alte persoane sau entitati.
Editorii iSEO.ro pot sa schimbe incadrarea intr-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara notificare prealabila.
Editorii iSEO.ro pot sa suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.
ISEO.ro isi reverva dreptul de a scana la intervale regulate site-urile propuse, folosind roboti specializati, pentru a determina schimbarile structurale survenite sau pentru a detecta nerespectarea instructiunilor, fara a extrage informatii.
ISEO.ro se obliga sa NU copieze, vanda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamantul celeilalte parti - exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare - informatiile confidentiale furnizate in formularele iSEO.ro. Aceste informatii pot fi folosite de catre iSEO.ro doar in scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.
Solicitarea de eliminare a unui site.
Eliminarea listarii unui site poate fi facuta doar de catre persoana care a facut propunerea, pe baza adresei email corespondenta (informatii confidentiale) sau de catre editorii iSEO.ro, in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. Eliminarea listarii va fi facuta in 48h de la confirmarea solicitarii de eliminare. Pagina individuala corespondenta site-ului asupra caruia a fost solicitata eliminarea, va fi suspendata urmand a fi stearsa in termen de maxim 3 luni.
ISEO.ro poate sa revizuiasca aceste conditii de utilizare fara avertisment. In consecinta, cade in sarcina dvs. sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse.

Prin inregistrarea pe iseo.ro acceptati implicit Termenii si Conditiile mentionate mai sus.
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile iseo.ro
Nu sunt de acord cu Termenii si Conditiile iseo.ro
horoscop

horoscop
retete pentru slabit
eSeminte